Axxes IT Consultancy

Software Development Young Professionals

Thrive on the IT Powers of Young Professionals

 

Binnen Axxes geloven we sterk in het potentieel van schoolverlaters. Om de Young Professionals meteen op hun best te laten presteren op jullie projecten, is Axxes ervan overtuigd dat er een overgangsperiode moet zijn tussen hun academisch opgebouwde kennis en het niveau dat noodzakelijk is om projectmatig en zelfstandig op IT projecten te kunnen werken binnen corporate omgevingen. Om dit verschil te verkleinen investeert Axxes al 10 jaar in een development track. Binnen dit traject krijgen de young professionals de zaken meer vanuit een praktisch oogpunt voorgeschoteld. Zo bereiden we onze software developers voor op het projectmatig werk binnen bedrijfsomgevingen. Na de track komen ze klaargestoomd als developer terecht op jullie uitdagende IT-projecten. Bekijk enkele cases van projecten waar onze consultants vandaag actief zijn.

Dit jaar introduceren wij met trots; The Golden 10! Door de uitdagende economische conjunctuur van vandaag, doorliepen ze allemaal een uitzonderlijk zware selectieprocedure. Deze sterke profielen hebben de laatste kennis onder de knie, beschikken reeds over hun eerste ervaringen in projectwerk en kunnen rekenen op de ondersteuning van Axxes. Wees er echter snel bij, want deze gouden jongens zijn een investering voor vandaag; voor een succesvolle toekomst! Een instroom van jonge profielen die met energie binnen jullie project starten en zo doorgroeien als experts op jullie projecten.

Is het tijd voor frisse kijk binnen uw bedrijf? Heb je nood aan de laatste inzichten of kennis binnen je IT projecten?  Of zoek je een junior die met volle energie en gedrevenheid aan jouw project wil bouwen?

 

Lees hier meer over het traject dat deze Young Professionals reeds aflegden.

 

Wil je graag meer te weten komen over een samenwerking met een Young Professional? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen contact op voor mogelijke opportuniteiten samen.

 


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vragen over een samenwerking met onze Young Professionals?

Neem snel contact op!