System engineer Process & End User Platforms Oost-Vlaanderen

Bedrijfsomschrijving

Van een familiebedrijf in 1900 tot een ware multinational in 2018 : Dat is hoe onze klant geëvolueerd is tot marktleider in de maritieme werken, geëvolueerd is. Daarbij zijn zij experts in gespecialiseerde diensten voor de offshore markt van olie, gas en hernieuwbare energie. Over 5 continenten heen biedt het bedrijf professionele en innovatieve oplossingen aan. Onze klant geeft jou de kans projecten in het buitenland uit te voeren en zo mee te bouwen aan internationale economische ontwikkeling.

De taak van het ICT team, jouw team, is het ondersteunen van diverse uitdagende bedrijfsprocessen. Je bouwt, onderhoudt en ondersteunt mee de gehele IT infrastructuur aanwezig aan boord van de schepen, op de werven en in de kantoren. 

Hun informele en mensgerichte cultuur zorgen ervoor dat werken hier een plezier kan zijn. No-nonsense en met beide voetjes op de grond maken jullie samen het verschil!

Functieomschrijving

Als System Engineer Process & End User Platforms ben je verantwoordelijke voor het design en onderhoud van alles aangaande end-user infrastructuur bij onze klant.

Jij ben verantwoordelijk voor:

-	Het beheer van de cliënt omgeving via het Deployment Platform en Packaging en automatisatie
-	ITSM
-	Definiëren van projecten die je zelfstandig, samen met collega’s of met leveranciers realiseert;
-	Bepalen van de concepten en standaarden van de omgeving in overeenstemming met de visie en strategie van het bedrijf;
-	Fungeren als laatste schakel in het ondersteuningsproces van de ICT-afdeling;
-	Meebouwen aan een performante en stabiele ICT-omgeving.

Jouw profiel

Hiervoor heb je ervaring nodig met:

-	Altiris of SCCM
-	ITSM Omnitracker
-	Active Directory
-	End-user security (Appsense)
-	Powershell
-	ITIL

Aanbod

Buiten een uitdagend project bij een boeiende klant, bieden wij jou een thuishaven aan bij Axxes.
Axxes is een jong, dynamisch en horizontaal gestructureerde organisatie. 

Als moederbedrijf investeren wij graag in een lange termijn relatie. Jij wordt, samen met onze andere consultants, prioriteit nummer één. Door middel van permanente opvolging en coaching trachten wij jou zo goed mogelijk te begeleiden in het vormen van jouw carrière. Zo heb je regelmatig one-on-one gesprekken met jouw technische coach of HR.  

Naast een formeel evolutietraject, proberen wij nog extra in te zetten op het “Feel Good”- aspect. Een gelukkige consultant levert immers beter werk. Zo organiseren wij jaarlijks allerlei events, sportactiviteiten, drinks en een avontuurlijke skivakantie. Dit zijn de momenten waar we elkaar écht leren kennen en Axxes-banden gesmeed worden. 

Hiervoor bieden we jou uiteraard een aantrekkelijk salarispakket met alle extralegale voordelen.

Interesse in deze vacature? Contacteer onze recruiter Margo Natadiredja via +32 497 20 88 27 of margo.natadiredja@axxes.com.

Solliciteer

Stuur ons je sollicitatie en wij doen de rest

Contacteer Margo

Nog vragen over deze job? Margo helpt je graag verder!

Margo Natadiredja

Margo Natadiredja

Wie ken jij bij Axxes?