Axxes IT Consultancy

Infra Startersprogramma

DE IDEALE START BINNEN INFRASTRUCTUUR

Via het Infra Startersprogramma krijg je een aanzet voor het gebruik van relevante technologieën in corporate omgevingen. Schoolverlaters die zich willen specialiseren binnen een technisch IT-infrastructuurdomein kunnen groeien richting verschillende specialisaties :

  • Netwerken & Security
  • Systemen
  • Office 365
  • Cloud

Concreet bestaat het Startersprogramma uit verschillende opleidingsdagen die consultants verder specialiseren binnen een bepaald domein. Tijdens de opleidingsdagen brengen senior consultants veeleer vanuit een praktisch oogpunt hedendaagse en opkomende technologieën bij. Er wordt ingezoomd op ITIL, PowerShell, Windows Server, VMware Vsphere, VEEAM, Azure, Office 365,  …

Naast theorie en praktische cases zoomen de opleidingsdagen ook in op soft skills om jou succesvol in te zetten als system engineer, network engineer, security engineer, cloud engineer, … bij verschillende grote Belgische ondernemingen en multinationals.

Infra Startersprogramma 2020

Waarom een infra starterstrack?

We geloven sterk in het potentieel van schoolverlaters maar we zien toch steeds een afstand tussen de academisch opgebouwde kennis en het niveau dat noodzakelijk is om projectmatig en zelfstandig op IT projecten te kunnen werken binnen corporate omgevingen. Om dit verschil te verkleinen investeert Axxes al enkele jaren in verschillende opleidingsdagen waar onze young professionals de zaken voorgeschoteld krijgen, meer vanuit een praktisch oogpunt. Zo bereiden we onze infrastructuur trainees voor op het projectmatig werk binnen bedrijfsomgevingen.

Tevreden trainees

Het Traineeship was één van de grootste redenen waarom ik voor Axxes heb gekozen. Op school heb ik veel geleerd over IT, maar vaak ontbrak de praktische kant. Tijdens dit Traineeship heb ik veel nieuwe technologieën en frameworks aangeleerd en heb ik geleerd hoe deze praktisch toegepast worden.

– Seppe, Trainee 2019

Een inkijk in het traineeship

Throwback naar het Traineeship van 2019:

De aanpak

Coding Deep-dive in de nieuwste technologieën
Intensieve trainingen binnen technologieën zoals Azure, Office 365, VMware Vsphere, VEEAM, … & many, many more!
Icon_reward Excellent mentors
Coaching door Axxes senior consultants.
Das_Icon Kick-ass first project!
Na het startersprogramma zijn onze infra-starters helemaal klaar voor eerste projecten bij één van onze klanten!

Iets voor jou? Laat snel van je horen!

Ga dan met ons de uitdaging aan en stuur zo snel mogelijk je CV naar Nicolas Van Driessche (nicolas.vandriessche@axxes.com) of Quinten Kennes (quinten.kennes@axxes.com). Zij nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Droom je meer van een job als DevOps Engineer? Bekijk eens het Open Source Competence Center!

Vragen over het infra startersprogramma?

Neem contact op met onze recruiter Nicolas!