Axxes IT Consultancy

Infra Startersprogramma

DE IDEALE START ALS SYSTEM ENGINEER

Schoolverlaters die zich willen specialiseren binnen een technisch IT-infrastructuurdomein kunnen groeien richting verschillende specialisaties (systemen, netwerken, scripting, virtualisatie, monitoring, …). Dankzij het Infra Startersprogramma geven we een aanzet voor het gebruik van relevante technologieën in bedrijfsomgevingen.

Concreet bestaat het Startersprogramma uit verschillende opleidingsdagen, verspreid over een 5-tal weken. Tijdens de opleiding brengen senior consultants veeleer vanuit een praktisch oogpunt hedendaags en opkomende technologieën bij. Er wordt ingezoomd op ITIL, PowerShell, Windows Server, VMware Vsphere, VEEAM, Azure, …

De track, die doorgaat van eind augustus tot oktober, brengt theorie, praktische cases, presentatie- en interpersoonlijke skills aan om jou succesvol in te zetten als system engineer bij verschillende grote Belgische ondernemingen en multinationals.

Infrastructuur Infra startersprogramma

Op het programma

ITIL

Jouw CV is een belangrijk instrument als consultant. Bij young graduates vinden we het belangrijk dit op te waarderen met verschillende certificaten zoals jouw eerste certificaat: ITIL. Dit is een referentiekader voor het inrichten van beheerprocessen binnen een IT-organisatie.

PowerShell

Het boek “Learn Windows PowerShell in a Month of Lunches” vormt de leidraad doorheen de opleiding. Onderwerpen die zeker aan bod komen: waarom PowerShell?, werken met verschillende providers, de pipeline, security, scripting, …

Windows Server 2019

Je krijgt een blik op de (belangrijkste) nieuwe features van Windows Server 2019. Een prak­tische case (MDT/WDS) komt aan bod waarbij je uitleg krijgt over veelgebruikte tools binnen Windows Deployment Services en de praktische werking daarvan.

Office 365

In een wereld die evolueert naar cloudomgevingen is O365 niet meer weg te denken. Een stoomcursus binnen de toepassingen van Office 365 geven je de nodige expertise die je mee­neemt naar jouw project.

Azure

Dit opleidingsonderdeel wordt praktisch benaderd door middel van een groot labo: je leert een website online brengen die geloadbalanced is over virtual machines en High Available. Daarbij maak je de opstelling door zowel in het portaal zaken te configureren als te werken met PowerShell of Azure CLI. Proefondervindelijk zal je ervaren hoe je hetzelfde kan bereiken met Azure Services als met het “oude principe van VM’s”.

VMware Vsphere

Samen met de andere trainees ga je dieper in op het cloud computing-virtualisatieplatform van VMware: VMware Vsphere. Via een labo leer je een configuratie deployen van de cluster.

VEEAM Availability Suite

VEEAM Availability Suite is een technologie die de beschikbaarheid voor alle workloads (vir­tueel, fysiek en cloud) levert vanuit een single management console. Deze technologie zal je nodig hebben op projecten met een virtuele omgeving en Office365.

Communicatietraining

Een consultant brengt meer dan louter technische expertise bij op een project. Ook jouw soft skills zijn essentieel: Hoe bereid je jou voor op een technisch interview? Welke communicaties­tijl pas je toe en in welke situatie? Wat zijn jouw sterke/zwakke communicatiepunten? Hoe kan je jouw boodschap overbrengen?

De aanpak

Coding5 weken deep-dive in de nieuwste technologieën
Intensieve trainingen binnen technologieën zoals Azure, Office 365, VMware Vsphere, VEEAM, … & many, many more!
Icon_rewardExcellent mentors
Coaching door Axxes senior consultants themselves
Das_IconKick-ass first project!
Na het startersprogramma zijn onze infra-starters helemaal klaar voor eerste projecten bij één van onze klanten!

Iets voor jou? Laat snel van je horen!

Ga dan met ons de uitdaging aan en stuur zo snel mogelijk je CV naar Nicolas Van Driessche (nicolas.vandriessche@axxes.com). Hij nodigt je graag uit voor kennismakingsgesprek.

Droom je meer van een job als DevOps Engineer? Bekijk eens onze Open Source Masterclass!

Vragen over het infra startersprogramma?

Neem contact op met onze recruiter Nicolas!