Axxes IT Consultancy

Haxx 4/10/2019

Axxes deelt zijn IT spirit in een tweede editie van Haxx, de eigenste conferentie voor en door Axxes medewerkers!


Wanneer?
4 & 5 oktober 2019
Waar? In de hoeve Salons De Romree
Wie? Alle competence centers, staff & AT Recruitment
Wat?
 Tijdens Haxx ontdekken we onze ‘inner IT’ verder dankzij onze collega’s die hun IT spirit en wijsheid zullen delen. s’ Avonds laten we al die good vibes los op een afterparty en blijven we met z’n allen overnachten.

Over Haxx

Haxx logo 2019

 

Haxx is een conferentie van eigen kweek, georganiseerd voor en door Axxes IT Consultancy. Met diverse sessies binnen Software Engineering, Infra, Testing, PM, Data en ook soft skills, is het de ultieme kruisbestuiving. In ‘hogere’ IT sferen krijgen Axxes medewerkers zo de kans om zowel binnen als buiten hun competentiedomein nieuwe kennis op te doen.

 

 

Het programma

View the Haxx 2019 schedule & directory.

Why?

IT is all about knowledge sharing!

Kennisdelen en anderen inspireren, het zit in ons Axxes DNA. Wat ontstond vanuit een behoefte om kennis te delen binnen 1 competentiedomein, is vandaag uitgegroeid naar een volledige cross-competentie kruisbestuiving en op-en-top Axxes-initiatief: Haxx. Voor en door eigen medewerkers. Naast het aspect van kennisdelen, is het ook de ideale gelegenheid om onze medewerkers een platform te bieden om op professioneel en persoonlijk vlak zichzelf te overstijgen. Inclusief met de nodige fun natuurlijk!

Meer weten?

Zo zag Haxx 2018 er uit.

Blijf op de hoogte van Haxx!

Hou deze pagina in de gaten om helemaal op de hoogte te blijven van Haxx. Vragen? Shoot!