Axxes IT Consultancy

Haxx 2020

Axxes deelt zijn wijsheid in de eerste virtuele editie van Haxx, de eigenste conferentie voor en door Axxes medewerkers!

 Na een overweldigend succes in 2018 en 2019 hebben we ook in 2020, ongeacht deze corona omstandigheden, de ambitie om Haxx wederom op de kaart te zetten. Om die reden zal onze Haxx conferentie dit jaar volledig digitaal doorgaan. Op 9 oktober zenden we een sterk inhoudelijke agenda live uit.

Hopelijk kunnen we weer op jullie enthousiaste deelname rekenen om ook van deze editie een denderend succes te maken!

  • Wie? Iedereen! Inclusief, Staff, ATR, etc.
  • Wanneer? 9 oktober
  • Waar? Een virtuele venue
  • Kennisdeling? Minstens 30 sessies!
  • Feel good included? Check!

Over Haxx

Haxx is een conferentie van eigen kweek, georganiseerd voor en door Axxes IT Consultancy. Met diverse sessies binnen Software Engineering, Infra, Testing, PM, Data en ook soft skills, is het de ultieme kruisbestuiving. In ‘hogere’ IT sferen krijgen Axxes medewerkers zo de kans om zowel binnen als buiten hun competentiedomein nieuwe kennis op te doen.

Het programma

Zie Sched

Why?

IT is all about knowledge sharing!

Kennisdelen en anderen inspireren, het zit in ons Axxes DNA. Wat ontstond vanuit een behoefte om kennis te delen binnen 1 competentiedomein, is vandaag uitgegroeid naar een volledige cross-competentie kruisbestuiving en op-en-top Axxes-initiatief: Haxx. Voor en door eigen medewerkers. Naast het aspect van kennisdelen, is het ook de ideale gelegenheid om onze medewerkers een platform te bieden om op professioneel en persoonlijk vlak zichzelf te overstijgen. Inclusief met de nodige fun natuurlijk!

Meer weten?

Zo zag Haxx 2019 er uit.

Blijf op de hoogte van Haxx!

Hou deze pagina in de gaten om helemaal op de hoogte te blijven van Haxx. Vragen? Shoot!