Axxes IT Consultancy

Haxx 2018

Axxes IT Consultancy trekt op safari, naar het eerste Axxes conferentie-weekend: Haxx! 

Dit was Haxx

 

Haxx 2018

Over Haxx

Haxx Logo

 

Haxx is het eerste zelfgeorganiseerde conferentieweekend, voor en door Axxes IT Consultancy. Met 24 diverse sessies binnen software engineering, infra, testing maar ook soft skills belooft het een interessante kruisbestuiving te worden. In Afrikaanse sferen krijgen Axxes medewerkers zo de kans om zowel binnen als buiten hun competentiedomein nieuwe kennis op te doen van collega’s.

 

 

Het programma

Why?

Sinds enkele jaren zijn de CC-weekends ingeburgerd geraakt in onze bedrijfscultuur. Die weekends passen 100% in de kernwaarden van Axxes. Zo willen we dat het aanbod van sessies op ieder weekend kwalitatief is, omdat onze mensen (zowel de sprekers als de toehoorders) dan maximaal kunnen groeien binnen een plezierig kader.

Maar zoals bij alles streven we naar meer. Méér kwaliteit, méér groei en méér fun. Zo hebben we de voorbije jaren een aantal evaluatie-punten genoteerd bij onze weekends:

  • Mensen van buiten het CC zijn ook geïnteresseerd in de sessies
  • Niet iedereen geeft graag een sessie voor meer ervaren technologie-genoten
  • De staff valt uit de boot met de weekends
  • Er zijn veel skills aanwezig in elk departement die ook voor anderen nuttig zijn

Van daaruit zijn we gaan nadenken hoe we zoveel mogelijk van deze punten konden verbeteren, zonder aan de kernwaarden van het weekend te raken. Het idee om alle weekends samen te voegen tot 1 groot leek al snel veel mogelijkheden te bieden, zo kwamen we uiteindelijk op Haxx.

Meer weten?

Bekijk het expeditieverslag en de aftermovie

Lees het persbericht over Haxx

Blijf op de hoogte van Haxx!

Hou deze pagina in de gaten om helemaal op de hoogte te blijven van Haxx. Vragen? Shoot!