Axxes IT Consultancy

Axxes QA Program

Beschik je over een analytische en kritische ingesteldheid? Heb je een eerste ervaring binnen development achter de rug? Is een job als fulltime ontwikkelaar minder iets voor jou? Mogelijks bestaat er een carrière voor jou binnen software testing

Software Testers zijn verantwoordelijk voor de automatisatie van het testproces en zorgen zo voor een werkende applicatie. Ze vormen een belangrijke schakel binnen het development proces aangezien ze kritisch kijken naar processen, code optimaliseren en de kwaliteit van de applicatie bewaken. Om schoolverlaters op de juiste rails te krijgen, is er een modulair opleidingsprogramma uitgetekend: het QA Program.

Wat staat je te wachten?

Axxes speelt in op de sterke vraag naar technische software testers dankzij het QA Program. Een opleidingstrack die de basis vormt voor een succesvolle carrière als Tester. We mikken op studenten met een eerste ervaring binnen object georiënteerde programmeertalen (Java, C#, Python, Skala, C++) maar die zichzelf niet zien als fulltime softwareontwikkelaar en toch ambities hebben binnen software development.

Software Testers zijn verantwoordelijk voor de automatisatie van het testproces en zorgen zo voor een werkende applicatie. Ze vormen een belangrijke schakel binnen het development proces aangezien ze kritisch kijken naar processen, code optimaliseren en de kwaliteit van de applicatie bewaken. Om schoolverlaters op de juiste rails te krijgen, is er een modulair opleidingsprogramma uitgetekend: het QA Program.

Waarom een QA Program?

Axxes speelt in op de sterke vraag naar technische software (automation) testers dankzij het QA Program. Een opleidingstrack die de basis vormt voor een succesvolle carrière als Software Tester. We mikken op studenten met een eerste ervaring binnen object georiënteerde programmeertalen (Java, C#, Python, Skala, C++,…) maar die zichzelf niet zien als fulltime softwareontwikkelaar en toch ambities hebben binnen software development.

Het QA Program omvat een 4 weken durende intensieve opleiding waar we young potentials verschillende theoretische concepten, praktische use cases & soft skills bijleren. Van start gaan we met de basisconcepten omtrent software testing om na 4 weken van afstudeerders een volwaardige Software Automation Tester te maken. Technologieën die zoal aan bod komen zijn: Selenium, Cucumber, Appium, Jenkins, Postman, Gherkin, …Het volledige QA Program kan je hier vinden.

Tevreden trainees

Ik heb geen pure IT opleiding gehad aangezien ik fysica gestudeerd heb, maar het analytische denken dat eigen is aan de functie als software tester heeft mij altijd geïnteresserd. Na contact met Axxes bleek dat ik via het QA program een volwaardige software tester kon worden. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik toch direct deze stap durfde te zetten.

– Tamas, Trainee Graduate 2018

De aanpak

Coding Deep-dive in de nieuwste technologieën
Intensieve trainingen binnen technologieën en methodes vanuit een praktisch oogpunt zoals Selenium Webdriver, Cucumber, ISTQB, Agile … & many, many more.
Icon_reward Excellent mentors
Coaching door Axxes senior consultants en Competence Coaches themselves
Das_Icon Kick-ass first project!
Na verschillende opleidingsdagen zijn onze Testing trainees helemaal klaar voor eerste projecten bij één van onze klanten!

Yes, ik ben overtuigd! Wat nu?

Ga dan met ons de uitdaging aan en stuur zo snel mogelijk je CV naar Quinten Kennes (quinten.kennes@axxes.com). Hij nodigt jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share this article

GET TO KNOW US BETTER

Get to know Axxes and our corporate culture!

Vragen over het QA program?

Richt je tot recruiter Quinten!

Keep up with news and updates in the sector