Onze IT consultants realiseren jouw IT projecten

Met passie, expertise, en professionaliteit analyseren, bouwen, testen en onderhouden wij jouw IT projecten. IT is about people!

Onze diensten op maat

In een snel veranderende digitale wereld was de impact van IT op je business nog nooit zo groot. De uitdagingen evolueren sneller dan de kennis en omvang van je intern IT departement.

 

Axxes geeft toegang tot de gevraagde knowhow op het gepaste moment en de geknipte persoon voor het gepaste project. Meer dan 350 consultants met expertise in software development, infrastructuur, testing en project management.

.NET

Ontwikkeling, technisch design en architectuur. Vertrouw op een Microsoft Gold Partner Application Development professional.

Java

Java developers, Scrum masters, technical leads, architecten,… Verbonden in de nieuwste technologie en agile methodologie.

Front-end

AngularJS, ReactJS, NodeJS, … WE ♥ JS! Excellente kennis versterkt door grote passie voor Front-end en professionaliteit.

Testing

Test analyse, Test automation & Test management door onze gecertificeerde consultants. Kwaliteit gegarandeerd!

Infrastructuur

Van Support, System, Network tot Open Source Engineering. Brede kennis of diepe expertise, altijd hoog opgeleid en met de focus op jou, de klant.

Project Management

Volgens de geldende methodologie Prince 2, leveren onze project managers op binnen scope, budget, timing en met oog voor kwaliteit.

Data

Reken op onze sterk analytisch ingestelde experten binnen Data Science, Data Engineering, Data Analyse, AI & Machine Learning om de data binnen uw bedrijf optimaal te benutten.

Teaming

‘Team-as-a-Service’ = samen meer waarde opleveren aan gelijke of lagere kost en dat in minder tijd. Een succes scenario van schaalbaarheid en cross-functionaliteit

Over Axxes

Wij staan sinds 1998 voor people focused projectsourcing. Meer dan B2B werkt Axxes immers H2H – Human to Human. Met aandacht voor kwaliteit, groei en feel good. IT is about people!

Op zoek naar expertise binnen jouw team op project?

Contacteer je accountmanager, jouw link met ons talent!

HEB JIJ EEN PASSIE VOOR IT?

Axxes groeit en is altijd op zoek naar nieuwe collega’s, permanent of freelance. Bekijk hier onze openstaande jobs.

Blijf op de hoogte van nieuws en updates in de sector