Axxes IT Consultancy

What a Great Place to Work!

“Hoewel Axxes jaar na jaar zowel organisch als omzetmatig blijft groeien, blijft de eigenheid van het bedrijf goed bewaard. De waarden van het bedrijf vervagen niet en de familiale sfeer binnen Axxes blijft bestaan.”

– open comment, trust index 2017

Met oprechte fierheid mag Axxes zichzelf ook in 2018 weer een Great Workplace noemen! Dat wil zeggen dat Axxes volgens onderzoek door Great Place to work® een werkomgeving heeft waar je de mensen waarvoor je werkt vertrouwt, je trots bent wat je doet en plezier beleeft op de werkvloer.

Wat was Great Place to Work weer en hoe word je er één?

Great Place to Work Certified 2018Great Place to Work® is een organisatie die door middel van een jaarlijks onderzoek de best workplaces in kaart brengt. Op die manier helpt het organisaties om fantastische werkplekken te creëren die gebaseerd zijn op vertrouwen. Het Great Place to Work® model geeft een objectieve standaard op het gebied van goed werkgeverschap en een mensgerichte organisatiecultuur.

Aan de hand van een anonieme werknemersbevraging brengen ze bij tal van organisaties in kaart in welke mate werknemers tevreden zijn bij hun werkgever. De daaropvolgende HR audit geeft weer welke aanpak je als bedrijf hanteert om de juiste werkcultuur te creëren.

Axxes Great Place to Work Certified

Uit deze twee rapporten bleek dat onze collega’s Axxes nog steeds een aangename organisatie vinden om voor te werken, maar liefst 90% is tevreden bij Axxes. Ook de HR audit bleek de jury te smaken.

“Axxes heeft een heel unieke bedrijfscultuur met waarden die écht worden uitgedragen. En die ondanks de steeds grotere groei toch blijft standhouden. Je merkt nog steeds de ‘people’ focus en Axxes blijft als één grote, hechte familie aanvoelen. Dat je dat als bedrijf kan verwezenlijken daar heb ik veel respect voor.”

– Open comment, Trust Index 2017


Awardshow Great Place To Work 2018

What a Great Place to Work!

Benieuwd wat Axxes nu net een Great Place to Work maakt. Lees een inkijk in onze aanpak in het boekje ‘What a Great Place to Work’.

Via deze weg ook een geweldige dankjewel aan elke collega die zijn steentje heeft bijgedragen!
YOU ARE GOLD!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel

LEER ONS BETER KENNEN

Maak alvast beter kennis met Axxes en onze bedrijfscultuur!

Deel uitmaken van een Great Place to Work?

Neem contact op!

Blijf op de hoogte van nieuws en updates in de sector