Axxes IT Consultancy

Tweede editie Haxx, de ontdekking van onze inner IT

Bij Axxes tellen we de dagen af naar wat ondertussen onze favoriete conferentie van het jaar geworden is: HAXX! Bij deze tweede editie maken we ons klaar voor een spirituele zoektocht naar onze ‘inner IT’ dankzij meer dan 30 diverse inspirerende talks.

Haxx?

Haxx is ons volledig zelfgeorganiseerde cross-competentie conferentieweekend. Vanuit onze liefde voor conferenties én de passie voor ons vak, ontstond het idee om met al onze competence centers een conferentie te organiseren. Dat is HAXX: een conferentie vóór en dóór Axxes’ers. Met soft skills en persoonlijke thema’s maar ook hardcore technische topics is het de ultieme kruisbestuiving. Na een succesvolle eerste editie in 2018 organiseren we dit jaar op 4 oktober de tweede editie van Haxx.

“Bij Axxes houden we van echte ‘homemade’ initiatieven. De conferentie wordt volledig door heel onze organisatie in elkaar gebokst.”

Waarom?

Kennisdelen en anderen inspireren, het is onderdeel van het Axxes DNA. Wat ontstond vanuit een behoefte om kennis te delen binnen 1 competentiedomein, is vorig jaar uitgegroeid naar een volledige cross-competentie kruisbestuiving. We doopten Haxx.

Daarnaast houden we van echte Axxes ‘homemade’ initiatieven. De conferentie wordt volledig door heel onze organisatie in elkaar gebokst. Het is ook de ideale gelegenheid om onze medewerkers een platform te bieden om op professioneel en persoonlijk vlak zichzelf te overstijgen. Persoonlijke groei is essentieel om de organisatie mee te doen groeien, en laat dat nu net één van onze bouwstenen zijn.

De eerste editie was alvast een succes. Op 14 september 2018 stond in Afrikaanse sferen in de Beekse Bergen een mooi programma met een mix van 24 diverse sessies. Lees meer over Haxx 2018 in dit expeditieverslag of krijg een indruk via de aftermovie:

“In de tweede editie van Haxx zullen we met zo’n 200 attendees onze ‘inner IT’ verder ontdekken dankzij 32 diverse inspirerende sessies.”

Op het programma op Haxx 2019 – peace, love & IT

Haxx logo 2019

Op vrijdag 4 oktober zullen we in een tweede editie met zo’n 200 attendees onze ‘inner IT’ verder ontdekken dankzij onze collega’s die hun IT spirit en wijsheid delen. Ondanks dat we ons in een spirituele setting zullen omgeven, zal FOMO en keuzestress ongetwijfeld ook aanwezig zijn. Er staat namelijk een fantastisch programma klaar waarbij iedereen een selectie zal moeten maken tussen 32 sessies! Het belooft weer een mooie combinatie van verschillende onderwerpen binnen software engineering, infra, testing, data science maar ook soft skills.

Onze sprekers zullen dit jaar hun presentaties écht rocken dankzij de workshops ‘how to give your first conference talk’ van meester in het spreken Dylan Beattie.

Benieuwd hoe ons programma eruit ziet? Ga hier eens kijken.

Volg Haxx via de Haxx pagina of de hashtag #HaxxConf

Peace, love & IT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel

LEER ONS BETER KENNEN

Maak alvast beter kennis met Axxes en onze bedrijfscultuur!

Ben jij ook op zoek naar jouw inner IT?

Neem contact op om te bekijken welk pad jij kan afleggen binnen Axxes.

Blijf op de hoogte van nieuws en updates in de sector