Axxes IT Consultancy

THE GOLDEN 10 – SOFTWARE DEVELOPMENT YOUNG PROFESSIONALS

The Golden 10

Thrive on their IT Powers.

Tien Software Development Young Professionals met allen hun eigen IT powers, ervaringen en ambities. Door de uitdagende economische conjunctuur van vandaag, doorliepen ze allemaal een uitzonderlijk zware selectieprocedure. Wij zijn trots om deze high potentials of onze ‘Golden 10’ vandaag voor te kunnen stellen. Gloednieuwe Axxes IT consultants zetten hun schouders onder de uitdaging om projecten van Axxes klanten te voorzien van een dynamische werksfeer en de nieuwste innovaties in software. Hun traject naar professioneel succes start bij het Axxes Software Development Traineeship, dat hen een kickstart geeft voor de sterkste prestaties op jouw project.

Young Professionals zijn misschien nieuw in de arbeidsmarkt, maar komen niet onvoorbereid of zonder ervaringen. Ze zijn de toekomst van IT, vol passie en gedrevenheid voor hun vak. Spelers van hun eigen game, waarin ze level per level vaardigheden verzamelen om uit te blinken. ‘Game Over’ is voor The Golden 10 nooit een optie geweest, blijven werken aan hun kwaliteiten en ervaringen in combinatie met een sterke portie doorzettingsvermogen is de enige overlevingsstrategie in dit spel.

Maar op welke kennis en ervaringen kan u rekenen als klant? Hieronder lopen we samen met u door de verschillende levels waar expertise rond werd opgebouwd, met een uiteenzetting van bijhorende vaardigheden.

LEVEL 1 – LEARNING // STUDENT

Deze gouden profielen komen allen uit het level waar learning centraal staat. Binnen dit eerste level hebben de software developers maar één doel voor ogen: onderstaande vaardigheden onder de knie krijgen om nadien naar het volgende level te kunnen evolueren, waarbij de nodige training hen klaarstoomt voor hun eerste werkervaringen.

1/ De eerste vaardigheid die door hen in de wacht gesleept werd, was de nodige kennis. Kennis over de laatste ontwikkelingen binnen IT, de meest efficiënte werkwijzen en de nodige talen om elkaar cross-werelden alsnog te verstaan. Deze hard skills werden jaarlijkse onderworpen aan de nodige testen. Hun snelheid en correctheid zijn cruciaal voor het doorstaan van deze beproevingen, iets wat ze opbouwden doorheen hun vele jaren toegewijde studie.

2/ Als tweede vaardigheid werd binnen dit level reeds gefocust op praktische ervaringen. Deze ervaringen zetten de verworven kennis om in effectieve projecten, op basis van eigen initiatief of die van een onderneming. De praktische ervaringen zijn onmisbaar om ook in level twee snel van start te geraken en de processen van input naar outcome door te voeren.

3/ Maar finaal is het de derde vaardigheid die het verschil maakt, hun passie voor IT. Deze karakteristiek is reeds vereist aan het begin van hun game, maar kent verdere ontwikkeling doorheen alle levels. Het is de motivatie en intrinsieke gedrevenheid die hen de differentiërende kracht geeft ten opzichte van zijn naasten en waar hun selectie van de The Golden 10 mee stond, of viel.

Door hun vergaring van de nodige kennis, hun praktische ervaringen en hun persoonlijke passie voor IT zijn deze Golden 10 nu klaar voor het volgende level.

LEVEL 2 – BOOSTING // EMPLOYEE

Om in dit level te slagen, dienden ze eerst een match-making te doorstaan met nodige Sensei’s.

Voor The Golden 10 was hun ideale partner; Axxes IT Consultancy. Bij Axxes IT Consultancy staat naast de gegarandeerde kwaliteit, ook het blijvend leren en persoonlijk ontwikkelen centraal. Ook binnen Axxes zorgt de instroom van frisse kennis en energie, voor een gedreven en up-to-date cultuur. Zodoende heeft Axxes ook dit jaar, onder enorm strikte kwaliteitsvoorwaarden, een selectie gemaakt van de allersterkste profielen. Met een duidelijke nadruk op allersterkste profielen, aangezien de selectie nog strikter verliep wegens deze uitzonderlijke conjunctuur.

Om zijn ‘Golden 10’ een kickstart te geven, organiseert Axxes een Software Development Traineeship voor hen. In het software development traineeships zullen de trainees gezamenlijk of taal specifieke lessen krijgen. In het .NET programma komen technologieën zoals ASP.NET MVC, Azure, LinQ & Entity Framework en zoveel meer aan bod. Bij Java staan Spring (intro/data/security), Microservices, Linux,… op het menu.

Na de intensieve 6 weken durende track is het traineeship nog niet afgelopen. Later in het jaar worden er opvolgmomenten georganiseerd in vorm van een “future-proof week”. Daar gaan we via technische sessies dieper in op de gangbare technologieën en trends zoals DDD principles, Functional programming, VSTS ALM, Kubernetes,… Zo blijven de trainees geprikkeld en worden ze een nog betere developer. Zodoende hebben ze als consultant alles wat ze nodig hebben om naar het volgende level door te stromen en aan de slag te gaan op hun eerste project bij jou!

LEVEL 3: WORKFORCE // CONSULTANT

Wij introduceren: The Golden 10! De allersterkste profielen die hun kennis optimaal onder de knie hebben, reeds over hun eerste ervaringen in projectwerk beschikken en kunnen rekenen op de ondersteuning van Axxes. Ze overleefden reeds de beproevingen die level één en level twee hen voorschotelden en zijn dus klaargestoomd om het verschil te maken op jullie IT projecten.

Wees er snel bij, want deze gouden jongens zijn een investering voor vandaag; voor een succesvolle toekomst! Een instroom van jonge profielen die met energie binnen jullie project starten en zo doorgoeien naar het volgende level.

Is het tijd voor frisse kijk binnen uw bedrijf? Heb je nood aan de laatste inzichten of kennis binnen je IT projecten? Of zoek je een junior die met volle energie en gedrevenheid aan jouw project wil bouwen?

Wil je graag meer te weten komen over een samenwerking met een Young Professional? Klik hier voor meer informatie. 

 

 

ENTHOUSIASTE KLANTEN OVER DE SAMENWERKING MET AXXES YOUNG GRADUATES

“Het Axxes traineeship selecteert gemotiveerde schoolverlaters zoals Lode met een goede basiskennis en een enthousiaste, gemotiveerde ingesteldheid. 

Na het doorgedreven trainingsprogramma was .NET trainee Lode onmiddellijk klaar om in een van onze projecten ingezet te worden en vanaf dag 1 productief te zijn.”

– Edwin Speckamp, Product Manager bij SmartWithFood

 

“Om de tijdige oplevering van de nieuwe functionaliteiten in de applicatie te kunnen garanderen, moesten we ons team uitbreiden. Voor ons team was hierbij niet enkel de technische kennis van belang, maar ook de integratie in het team.

We hebben gemerkt dat het traineeship van Axxes kwalitatief erg goed is, waardoor Arne direct inzetbaar was en een meerwaarde betekent in ons ontwikkelingsteam, zowel op technisch vlak als op het vlak van softskills.”

– Sofie Vanheuchelom, Teamlead Development bij SCK-CEN

 

“We decided to work with Axxes because even during the first stages of the project they truly understood our requirements; they offered us the best solution for our specific project.

The communication was clear throughout the project and even after the implementation of the tool. They are always available in case of issue, or request for an improvement.

Axxes is trying to build a good relationship with the companies they are working with; they are trying to know us and our business. If I had to qualify Axxes in 3 words it would be: communication, trust, and efficiency.”

– Sarah De Rocker, Quality Assurance & Regulatory Affairs Officer bij Ajinomoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel

LEER ONS BETER KENNEN

Maak alvast beter kennis met Axxes en onze bedrijfscultuur!

Meer te weten komen over een samenwerking met onze Young Professionals?

Neem snel contact op!

Blijf op de hoogte van nieuws en updates in de sector