Axxes IT Consultancy

Axxes present op Techorama

TechoramaTechorama robot 2019 is een jaarlijkse internationale technologieconferentie die het hoogtepunt vormt voor vele software developers, IT, data- en Sharepoint professionals. Dit jaar zullen er 1.700 deelnemers verzamelen in Kinepolis om meer dan 130 sessies bij te wonen.

Onze liefde voor Techorama

Veel conferenties, en Techorama is daar geen uitzondering in, vinden hun roots in de community. Deze kunnen moeilijk overleven zonder de ondersteuning van sponsors om de kwaliteit te garanderen. En waar we kunnen steunt Axxes graag. Dit jaar zijn we als trotse Platinum Partner te vinden op de beursvloer en leveren we maar liefst twee sprekers! We vinden het ook belangrijk dat onze consultants geprikkeld blijven daarom zullen er meer dan 40 van onze werknemers deelnemen aan Techorama dit jaar. Meer over onze liefde voor conferenties kan je hier lezen.

Axxes op Techorama

Techorama Axxes booth 2019

Axxes is dit jaar weer aanwezig met een stand op de beursvloer dinsdag 21 mei en woensdag 22 mei. In het spacy thema krijg je aan onze booth echt ‘Axxes to space’ inclusief spacy kermisspelen en sugar planets, kom dus zeker eens langs! Verder kijken wij dit jaar vooral uit naar de talks van onze consultants Hannes en Joey. Zij zullen je vertellen hoe je als developer verstandige beslissingen neemt en waarom PWA’s zo awesome zijn. Krijg al een sneak peak via deze blog ‘Progress With Awesomeness’.

Mis onze Axxes sprekers niet:

  • Hannes Lowette – 22/05 8:45 – 9:45 – Don’t get blamed for your choices.
  • Joey Comhaire – 22/05 10:00 – 11:00 – PWA: Progress With Awesomeness

Tot aan onze Axxes booth!

Reacties zijn gesloten.

Deel dit artikel

LEER ONS BETER KENNEN

Maak alvast beter kennis met Axxes en onze bedrijfscultuur!

Blijf op de hoogte van nieuws en updates in de sector