Axxes IT Consultancy

Are you the development Ninja we’re looking for?

Axxes is op zoek naar straf development talent!

Heb je een passie voor .NET, Java of Front End en droom je van een job vol afwisseling en uitdaging? Deze trainingen van Axxes stomen je klaar voor een job als IT Consultant. Are you the development Ninja we’re looking for? Ontdek het hier:

TRAININGEN BINNEN SOFTWARE DEVELOPMENT:

1) Front End Masterclass – Voor ervaren devs

Front-end masterclass

Al enige ervaring binnen software of web development en kijk je uit naar een omscholing tot creatieve Front End developer? Dan is de masterclass vast iets voor jou: in een 4 weken durend fulltime programma krijg je de bouwstenen mee om een sterke carrière uit te bouwen als Front End consultant. Are you ready?

Ontdek het programma: www.axxes.com/axxes/front-end-masterclass/

 

2) Software Development Traineeship – Voor new devs

Axxes Software Development Traineeship 2016Ben je (bijna) afgestudeerd met een diploma ICT (development) en op zoek naar een boeiende job als Java of .NET Developer? Het Software development traineeship stoomt je tijdens de zomer klaar als volwaardige IT Consultant. We zoomen in op de nieuwste technologieën in Java of .NET, alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan op je eerste project bij onze klanten!

Bekijk hier alle informatie over het summer traineeship: www.axxes.com/axxes/axxes-software-development-traineeship-2016/

 

3) Are you already ready?

Je bent al een straffe development Ninja en op zoek naar een dynamische job in een no-nonsense consultancy bedrijf dat inzet op voortdurend bijleren en feel good? Ontdek hier onze jobs en hoe werken is bij Axxes: www.axxes.com/jobs/

 

#IAmReady

Deel dit artikel

LEER ONS BETER KENNEN

Maak alvast beter kennis met Axxes en onze bedrijfscultuur!

ARE YOU READY?

Let's get in touch! Neem contact op met Ninja Recruiter Roel.

Blijf op de hoogte van nieuws en updates in de sector