Axxes IT Consultancy

Hi Young Grads! Ontmoet ons op één van deze jobbeurzen

Ook dit jaar kan je Axxes terugvinden op tal van fysieke en digitale jobbeurzen en afstudeerbeurzen over heel Vlaanderen en Brussel. Hier komen we graag meer te weten over jouw verwachtingen, ambities en carrièreplannen binnen de IT wereld. Dankzij deze momenten kunnen we jou ook meer informatie geven over de mogelijkheden binnen Axxes, wat we betekenen voor carrières en welke opleiding tracks we dit jaar opzetten.

AXXES TRAINEESHIPS 2021

Jaarlijks zet Axxes verschillende intensieve Traineeships op om afstuderende high potentials op een vlotte manier klaar te stomen voor het werkleven. Dit jaar vormt daar zeker geen uitzondering op! In 2021 zullen er 3 tracks doorgaan: het Software Development Traineeship, het QA Program of het Open Source Traineeship, waar we van jou een volwaardige consultant maken in no time.


SOFTWARE DEVELOPMENT TRAINEESHIP

Op zoek naar een kickstart in IT Consultancy als Software Engineer? Tijdens het Traineeship dat doorlopend zal doorgaan vanaf midden augustus tot eind september 2021, brengen Axxes Senior Consultants en Competence Coaches je de nieuwste technologieën bij met een focus op één van onze 2 tracks: Java/ .NET.

Lees hier meer over het Software Development Traineeship


QA PROGRAM

Eerder sterk analytisch bezig en wil je een specialist worden bij het zoeken naar kwetsbare punten in de code? Det Quality Assurance Program bereid je dan ook helemaal voor op een carrière als Software Automation Tester.

Lees hier meer over het QA Program


OPEN SOURCE TRAINEESHIP

Heb je een sterke interesse in Linux omgevingen en ervaring in het deployen van jouw code op de cloud? Via het Open Source traineeship leveren we DevOps, Linux & Open Source engineers af die voeling hebben met ‘infrastructure as a code’ en kennis hebben van deployments.

Lees hier alles over het Open Source Traineeship

 

MEET AXXES OP DEZE JOBBEURZEN

Axxes digitale booth jobbeurzen

Hieronder kan je een uitgebreide lijst terugvinden van alle jobbeurzen en evenementen die op de planning staan. Ben je zelf ook aanwezig op één van deze data? Aarzel dan niet om ons aan te spreken (digitaal of fysiek)! Onze recruiters, consultants en competence coaches staan te springen om jou te ontmoeten!

Datum Jobbeurs
18/02/2021 Job- en Stage-event (Hermes) Digitaal
18/02/2021 KUL Leuven Digitaal
23/02/2021 VTK Gent Digitaal
25/02/2021 Jobday-Sciences ULB/VUB Digitaal
02/03/2021 VTK Leuven Digitaal
02/03/2021 Career Launch (Erasmushogeschool) Digitaal
03/03/2021 Engineers of Tomorrow Digitaal
09/03/2021 Thomas More (Campus Geel & Campus De Nayer) Digitaal
09/03/2021 EMECS Digitaal
16/03/2021 Jobfair Hogeschool Gent Digitaal
25/03/2021 Jobhappening Kortrijk Digitaal
29-31/03/2021 Afstudeerbeurs Gent Digitaal
TBD KDG/AP Digitaal

 

MEET RECRUITER QUINTEN

Niet aanwezig op één van deze jobbeurzen? Wil je graag al vroeger in contact met ons komen? Stuur dan jouw gegevens door naar quinten.kennes@axxes.com. Hij neemt graag contact met jou op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel

LEER ONS BETER KENNEN

Maak alvast beter kennis met Axxes en onze bedrijfscultuur!

Vragen?

Shoot! Je kan terecht bij young grads recruiter Quinten.

Blijf op de hoogte van nieuws en updates in de sector