Axxes IT Consultancy

De beste wensen!

Nu 2019 is uitgebold, nemen wij even de tijd om terug te blikken naar afgelopen jaar. We hebben weer heel wat hoogtepunten gekend. Zo onthouden we de 9e plaats die we behaalden in de top van ‘Best Workplaces’, de 8e nominatie van Trends Gazellen, de uitdagende projecten, een recordeditie van onze traineeships, een tweede editie van onze conferentie van eigen kweek Haxx,… en zóveel meer!

Een overzichtje van onze mijlpalen in 2019:

Realisaties Axxes 2019

Prestaties waar we best fier op mogen zijn! Onze wens voor het nieuwe jaar is alvast dat deze trend kan verder gezet worden.

Het 2019 van Axxes

Hoe goed zijn onze Axxes’ers op de hoogte van de gebeurtenissen in 2019? We daagden onze Axxes’ers uit met een Quiz om hun kennis over het voorbije jaar te bewijzen. Wist jij het antwoord? Ga mee door ons jaar en ontdek enkele weetjes in deze recap video!

Wensen voor Clinicoders en Warmathon lopers

Onze Axxes’ers maakten hun kerstwensen al. In ruil voor een bijdrage voor het goede doel konden ze tijdens de laatste kwartaalmeeting een wens doen op de schoot van de kerstman (aka founder Freddy en Accountmanager Patrik). Met de kerstwensen zamelden we maar liefst 2.830 euro in voor Clinicoders!

Daarnaast namen 35 gemotiveerde Axxes lopers deel aan Warmathon Antwerpen wat €350 opleverde ten voordele van Kom Op Tegen Kanker.

Warmathon Antwerpen

Ook voor jou de beste wensen!

De beste nieuwjaarswensen vanwege heel het Axxes team!

Happy 2020

Reacties zijn gesloten.

Deel dit artikel

LEER ONS BETER KENNEN

Maak alvast beter kennis met Axxes en onze bedrijfscultuur!

Het nieuwe jaar starten met een toffe job of project bij Axxes?

Stuur ons je wishlist en wij gaan ermee aan de slag!

Blijf op de hoogte van nieuws en updates in de sector