Axxes IT Consultancy

De 20ste editie Axxes ski en waarom wij elk jaar op Kick Off trekken

Fun binnen Axxes bereikt zijn hoogtepunt op onze jaarlijkse Axxes ski.”
– Nick Merlevede, System Engineer

EEN JAARLIJKSE TRADITIE

Ken je iemand die bij Axxes werkt? Dan kan het haast niet anders dat je op de hoogte bent van het bestaan van de jaarlijkse Axxes Ski!

Sneeuwgroep eerste Axxes skiAl vanaf de start van Axxes (°1998) is de Axxes Ski een jaarlijkse traditie. Ieder voorjaar wordt er een short ski georganiseerd voor alle medewerkers. Wat toen begon als een trip met een tiental werknemers, resulteert 20 jaar later in een heuse bedrijfsuitstap met welgeteld 116 fervente deelnemers!

 

WAT MAAKT VAN DE AXXES SKI ZO’N SUCCES?

Collage ski 2018

Samen elk jaar op ski, allemaal goed en wel, maar waarom doen we dit zo graag? Buiten dat zo’n event de juiste Feel Good met zich meebrengt zijn er zeker nog verklaringen waarom de Ski formule uitmondde tot een jaarlijkse terugkerend succes. Een oplijsting:

 • De ultieme bedanking
  De ontstaansreden van de ski: Als bedanking voor de geleverde prestaties. Op deze manier wil Axxes iedereen de appreciatie geven die ze ook echt verdienen. Het succes van Axxes en de kwalitatieve groei van de afgelopen jaren is te danken aan de inzet van iedereen. En dat moet een juiste plaats krijgen. Met een ski trip bijvoorbeeld…

 

 • Teambuilding alom
  Samen er even tussenuit. Onthaasten in de perfecte setting. Geen betere plaats om elkaar op een andere, ongedwongen manier te leren kennen of bij te praten. De nieuwe medewerkers krijgen de kans om op een snelle, informele manier iedereen binnen Axxes te ontmoeten. De banden worden duidelijk hechter na zo’n ski reis, wat resulteert in meer respect en openheid voor elkaar.

 

 • Pure sfeer
  Bijgevolg is de Axxes ski de grote sfeermaker binnen ons bedrijf. De fijne verhalen tijdens de ski’s blijven jaren later nog steeds nazinderen. Puur genieten tijdens de trip en anekdotes voor jaren!

 

 • Axxes Works Out
  Niet onbelangrijk: een gezonde geest in een gezond lichaam. Axxes kiest uitdrukkelijk voor een sportieve activiteit.

 

 • Het management present
  Benjamin, onze zaakvoerder, kiest net als Toon (HR), Filip (sales) of Barbara (admin) bewust voor de skilatten. En voor het pintje tijdens de aprés-ski. Dat echt iedereen zeer vlot bereikbaar en aanspreekbaar is, wordt op de ski nogmaals bevestigd.

 “Het unieke aan Axxes is dat zij wat “extra” doen voor hun werknemers zoals teambuildings en de jaarlijkse skireis. Hierdoor blijft de sfeer en de eenheid van het bedrijf behouden” – open comment, Great Place to Work werknemersenquête 2017

Axxes ski 2018

DE 20STE EDITIE

Voor de 20ste verjaardag van Axxes trokken we er dit jaar op uit naar Obertauern (Oostenrijk). Voor deze jubileumeditie waren er 116 inschrijvingen (!). We laten jullie graag meegenieten in deze aftermovie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel

LEER ONS BETER KENNEN

Maak alvast beter kennis met Axxes en onze bedrijfscultuur!

Volgend jaar mee op Axxes ski?

Neem contact op met ons HR team om een carrière binnen Axxes te bekijken!

Blijf op de hoogte van nieuws en updates in de sector