Axxes IT Consultancy

[Persbericht] Axxes trekt op safari, naar hun eerste conferentieweekend: Haxx!

Haxx LogoOp 14 en 15 september trekken alle medewerkers van IT consultancybedrijf Axxes naar de Beekse Bergen. In Afrikaanse sferen beleven zij daar hun eerste zelfgeorganiseerde conferentieweekend Haxx, voor en door eigen medewerkers.  Met 24 diverse technische sessies – gegeven door Axxes consultants zelf – en een overnachting in Jungalows tussen de dieren, belooft het een beresterke kruisbestuiving en teambuilding met het hele bedrijf te worden.

Nieuwe formule voor opleidingsweekends

Opleidingsweekends zijn al een tijdje ingeburgerd binnen Axxes. Zo gaat elke competentiegroep ieder jaar op “Competence Center weekend”, een tweedaagse volledig in het teken van knowledge sharing en teambuilding. Ten gevolge van de groei van Axxes en een toenemende nood aan kennisdelen tussen de verschillende competentiedomeinen, groeide het idee om deze afzonderlijke weekends te bundelen en een echte Axxes-conferentie te organiseren: HAXX.

Haxx – Een divers programma voor en door medewerkers

Het programma van de eerste Axxes-conferentie bestaat na een zorgvuldige selectie uit 24 sessies die zowel technische als niet-technische onderwerpen behandelen. Soft skills en persoonlijke thema’s maar ook hardcore technische topics zoals ‘Event Storming’ passeren de revue. In een Afrikaanse setting krijgen Axxes-medewerkers de kans om zowel binnen als buiten hun competentiedomein nieuwe kennis op te doen van collega’s.

 

“We kiezen bewust voor medewerkers als sprekers op onze conferentie. Zo bieden we een platform aan onze eigen mensen waar ze kunnen groeien. Het heeft ons ook tot een zeer divers programma gebracht met voor ieder wat wils. We zijn heel benieuwd wat we zullen bereiken met dit nieuwe concept.”

– Hannes Lowette, .NET Competence Coach

De call for speakers resulteerde in 60 ingediende sessies, door 55 verschillende medewerkers! Een ongelooflijk succes en uiteindelijk kunnen 24 medewerkers hun collega’s iets bijbrengen over een onderwerp waardoor ze gepassioneerd zijn.

Fun en teambuilding

Naast leerrijke sessies, staat ook de nodige fun op de planning: een BBQ en afterparty met Axxes-DJ’s. Daarna overnacht iedereen op de safari glamping. Verschillende teambuildingactiviteiten maken ook deel uit van een geslaagd conferentieweekend.

De toekomst van Haxx

Het doel van de conferentie is om alle medewerkers geprikkeld en vol nieuwe inzichten terug naar huis te sturen. Als iedereen zich daarnaast ook beter verbonden voelt met directe collega’s, is de eerste HAXX-editie geslaagd. Hopelijk brengt de toekomst een nieuwe editie, eventueel open voor extern publiek? To be continued…

 

Tot op Haxx

Zo was Haxx

Bekijk het eventverslag en aftermovie

Blijf op de hoogte via de Haxx pagina

Deel dit artikel

LEER ONS BETER KENNEN

Maak alvast beter kennis met Axxes en onze bedrijfscultuur!

    Blijf op de hoogte van nieuws en updates in de sector