Axxes IT Consultancy

Axxes Software Development Traineeship 2018

EEN IDEALE KICKSTART IN IT CONSULTANCY

Ben je (bijna) afgestudeerd met een diploma ICT (development) en op zoek naar een boeiende job als Java of .NET Developer?

Het Software Development Traineeship bij Axxes stoomt je klaar voor een job als IT Consultant. Tijdens het Traineeship dat doorlopend zal doorgaan vanaf eind augustus tot begin oktober 2018, brengen Axxes Senior Consultants en externe coaches je de nieuwste technologieën in Java en .NET bij. We zoomen in op Front-End, Back-End en databases en specialiseren je verder binnen het Entity Framework, Spring MVC, Scrum, JavaScript, Angular, ReactJS,… Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan op je eerste project bij de klant!

Naast theorie, praktische cases, worden ook je presentatie- en interpersoonlijke skills bijgebracht. Alles om je helemaal inzetbaar te maken als een volwaardige ICT Consultant bij verschillende grote Belgische ondernemingen en multinationals.

Traineeship 2018

Waarom een traineeship?

We geloven sterk in schoolverlaters maar we zien toch steeds een afstand tussen de academisch opgebouwde kennis en het niveau dat noodzakelijk is om projectmatig en zelfstandig op IT projecten te kunnen werken binnen bedrijfsomgevingen. Om dit verschil te verkleinen investeert Axxes al jaren in een development track waar onze young professionals de zaken voorgeschoteld krijgen, meer vanuit een praktisch oogpunt. Zo bereiden we onze consultants voor op het echte werk.

Waarom consultancy?

Consultancy geeft je de kans om gevarieerde projecten in nieuwe omgevingen op je te nemen. Op die manier kan je dus op korte termijn al heel wat ervaring opdoen! Een project duurt doorgaans zo’n 3 maanden tot 1 jaar bij grote bedrijven in Vlaanderen en Brussel. Onze Account Managers nemen mee in welke technologieën en omgevingen jij graag aan de slag wil gaan, en gaan zo op zoek naar een passend project waar jij je ten volle kan ontwikkelen!

Ontdekken of consultancy iets voor jou is? Lees 5 tekenen waarom jij een geboren consultant bent.

Hoe gaat zo’n traineeship eraan toe?

“De training die we krijgen voelt veel nieuwer en recenter aan, voelt meer up-to-date aan dan de stof die we leren op school. Ik ben van plan om uit te groeien tot een volwaardige Back End Developer en ik ben ervan overtuigd dat het traineeship een zeer grote meerwaarde zal zijn om dat doel te bereiken”

– Nick, ex-trainee Java

“Het traineeship is zeer diepgaand in vergelijking met de schoolervaring. Het is ook heel interessant dat we les krijgen van consultants die in de field veel ervaring hebben opgedaan en daarover ook verhalen kunnen vertellen.”

– Kelvin, ex-trainee .Net

Al jaren – 7 om precies te zijn – bouwen we aan het Axxes Software Development traineeship. In deze video de coaches en trainees van editie 2017 aan het woord:

Traineeship 2018, op het programma:

Coding6 weken deep-dive in de nieuwste technologieën
Intensieve trainingen binnen de nieuwste technologieën in Java of .NET. Op het menu staan onder andere Spring, Angular, Mongo DB, Hibernate,… & many, many more!
Icon_rewardExcellent mentors
Coaching door Axxes senior consultants themselves en externe pro’s in Java en .NET.
Das_IconKick-ass first project!
Na het traineeship ben je helemaal klaar voor je eerste project bij één van onze klanten!
Technologieën die aan bod zullen komen - programma nog onder constructie

JAVA: Spring, MVC Java, Hibernate, JPA, Soap
.NET: C#, ASP.Net, .Net MVC, LINQ, Entity
FRONT END: Javascript, Angular, React, HTML, CSS
BIG DATA: MongoDB

Schrijf je in voor de infosessies!

Kom alles te weten over het traineeship. Maak kennis met de competence coaches en de trainees van vorige jaren en sluit de dag af met food & drinks. We zien jullie daar!

3 april 2018

18u30
Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid 808
9000 Gent

4 april 2018

18u30
Entrepotkaai 10A
2000 Antwerpen

Dit event is afgelopenDit event is afgelopen

 

Vragen of alvast je kandidatuur bezorgen? Richt je tot recruiter Nicolas via contactgegevens onderaan!

Deel dit artikel

LEER ONS BETER KENNEN

Maak alvast beter kennis met Axxes en onze bedrijfscultuur!

Vragen over het traineeship?

Laat van je horen en contacteer onze recruiter Nicolas.

Blijf op de hoogte van nieuws en updates in de sector