Axxes IT Consultancy

Axxes QA Program

Beschik je over een analytische geest en heb je een eerste ervaring binnen development achter de rug? Is een job als fulltime ontwikkelaar minder iets voor jou? Mogelijks bestaat er een carrière voor jou binnen software testing en is het QA program iets voor jou.

Wat staat je te wachten?

Axxes speelt in op de sterke vraag naar technische software testers dankzij het QA Program. Een opleidingstrack die de basis vormt voor een succesvolle carrière als Tester. We mikken op studenten met een eerste ervaring binnen object georiënteerde programmeertalen (Java, C#, Python, Skala, C++) maar die zichzelf niet zien als fulltime softwareontwikkelaar en toch ambities hebben binnen software development.

Software Testers zijn verantwoordelijk voor de automatisatie van het testproces en zorgen zo voor een werkende applicatie. Ze vormen een belangrijke schakel binnen het development proces aangezien ze kritisch kijken naar processen, code optimaliseren en de kwaliteit van de applicatie bewaken. Om schoolverlaters op de juiste rails te krijgen, is er een modulair opleidingsprogramma uitgetekend: het QA Program.

Waarom een QA Program?

We geloven sterk in het potentieel van schoolverlaters maar we zien toch steeds een afstand tussen de academisch opgebouwde kennis en het niveau dat noodzakelijk is om projectmatig en zelfstandig op IT projecten te kunnen werken binnen corporate omgevingen. Om dit verschil te verkleinen investeert Axxes al enkele jaren in verschillende opleidingsdagen waar onze young professionals de zaken voorgeschoteld krijgen, meer vanuit een praktisch oogpunt. Zo bereiden we onze Testing Trainees voor op het projectmatig werk binnen bedrijfsomgevingen.

Tevreden trainees

Ik heb geen pure IT opleiding gehad aangezien ik fysica gestudeerd heb, maar het analytische denken dat eigen is aan de functie als software tester heeft mij altijd geïnteresserd. Na contact met Axxes bleek dat ik via het qa program een volwaardige software tester kon worden. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik toch direct deze stap durfde te zetten.

– Tamas, Trainee Graduate 2018

De aanpak

CodingDeep-dive in de nieuwste technologieën
Intensieve trainingen binnen technologieën en methodes zoals Selenium Webdriver, Cucumber, ISTQB, Agile … & many, many more!
Icon_rewardExcellent mentors
Coaching door Axxes senior consultants en competence coaches themselves
Das_IconKick-ass first project!
Na verschillende opleidingsdagen zijn onze Testing trainees helemaal klaar voor eerste projecten bij één van onze klanten!

Yes, ik ben overtuigd! Wat nu?

Ga dan met ons de uitdaging aan en stuur zo snel mogelijk je CV naar Nicolas Van Driessche (nicolas.vandriessche@axxes.com) of Quinten Kennes (quinten.kennes@axxes.com). Zij nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Deel dit artikel

LEER ONS BETER KENNEN

Maak alvast beter kennis met Axxes en onze bedrijfscultuur!

Vragen over het QA program?

Richt je tot recruiters Nicolas en Quinten!

Blijf op de hoogte van nieuws en updates in de sector