Axxes IT Consultancy

Axxes QA Program

Vink aan wat bij je past:

 • Ik ben gepassioneerd bezig met IT
 • Ik heb een Bachelor-of Masterdiploma onder de arm
 • Ik beschik over een sterk analytisch denkvermogen
 • Ik ben best flexibel, service minded en communicatief
 • Kwaliteit drijft me en details schrikken me heus niet af
 • Ik ben een fijne kerel/meid om mee samen te werken en neem mezelf niet al te serieus
 • Ik wil groeien in m’n job en zoek een werkgever die me hierbij maximaal ondersteunt

Veel aangevinkt? Lees dan even verder want dan is dit QA Program jou op het lijf geschreven!

Hold up, hold up… QA Program?!

We zien bij onze klanten een groeiende vraag naar sterk technisch software testers. IT’ers met een affiniteit binnen development maar die checken of de code voldoet aan de vooropgestelde kwaliteitsvereisten. Technische go-getters die een stap verder denken dan het schrijven van code en op zoek gaan naar de zwakke punten. Ze analyseren, bewaken en stellen testplannen op. Kortom, ze zijn een cruciale schakel binnen de development cyclus.

Om ervoor te zorgen dat Axxes test consultants voldoen aan de technische vereisten bij onze klanten én ze actief meedenken binnen hun cross-functioneel team, hebben we een uitdagend project op poten gezet: het Quality Assurance Program.

Oké, vertel!

Als software tester bestaat jouw taak erin om de kwaliteit van de toepassingen te verzekeren, dit doormiddel van het opstellen en uitvoeren van complexe testscenario’s. We reiken jou graag de nodige aanknopingspunten aan die je in staat stellen om een succesvolle carrière als software tester uit/op te bouwen.

Concreet hebben we een programma opgesteld waarbij onze test consultants jou individueel coachen en begeleiden doorheen gans de track. Het 4 weken durende QA Program wordt getrokken door onze eigen test consultants en op basis van 4 modules zorgen zij ervoor dat jij een sterke carrière kan uitbouwen/verderzetten als Test Specialist.

 1. ISTQB: Op basis van jouw ervaring zoomen we in op de principes van ISTQB. Onze testers gaan met jou rond tafel om je kennis te laten maken met ISTQB doormiddel van concrete testvoorbeelden, het uitwerken van een testplan en een concrete testcase. We geven je de tijd om alles te verwerken om verder te gaan binnen de ISTQB-certificatie.
 2. Agile testing: Als test consultant kom je bij de klant quasi zeker terecht binnen een agile omgeving. We garanderen succes binnen jouw softwareteam door je te leren werken met de meest gebruikte en nieuwste testing frameworks. Onze test experts begeleiden jou maximaal en leren je de nodige tips & tricks
 3. Soft skills: Een Axxes-consultant beschikt niet alleen over een geweldige dosis humor maar ook over deftige soft skills. Dankzij enkele sessies brengen we ze samen met jou in kaart en sterken ze verder aan.
 4. Test Automation: Voor een software tester is er niets zo zalig om het ganse testproces te automatiseren. Gespecialiseerde consultants maken je helemaal wegwijs met tools zoals Cucumber en Selenium.

Klinkt cool, wat nadien?

Na het QA Program gaan onze accountmanagers voor jou op zoek naar een project dat overeenkomt met jouw competenties en interesses. Vanuit het Testing Competence Center blijven we je actief coachen en zorgen we voor maximale begeleiding binnen het ISTQB-certificatietraject doormiddel van e-learning platformen en externe classroom opleidingen.

Daarnaast kan je geregeld (buitenlandse) conferenties bijwonen om jouw niveau verder op te krikken en is het niet meer dan evident dat we geregeld externe sprekers uitnodigen om je update te houden van het reilen en zeilen binnen de wereld van software testing.

En waarom in hemelsnaam Axxes?

Nu ja…

 • Opleidingen
 • Skivakanties
 • Maandelijkse drinks
 • Summer events
 • Competence weekends
 • Het beklimmen van de Mont Ventoux, een triatlon, …
 • En nog veel meer geks …

zorgen hier voor een jonge en dynamische atmosfeer. Onze focus op kwaliteit, groei en ‘feel good’ verzekert het succes bij onze klanten en onze medewerkers (‘Great Place to Work® Ambassador 2017’)!

De gevraagde kennis op het gewenste moment, de geknipte persoon op het gepaste project. IT is about People!

Yes, ik ben overtuigd! Wat nu?

Ga dan met ons de uitdaging aan en stuur zo snel mogelijk je CV naar Nicolas Van Driessche (nicolas.vandriessche@axxes.com).

Hij nodigt je graag uit voor kennismakingsgesprek waarbij het traject dieper in detail wordt toegelicht. Daarbij zullen we ons focussen op jouw skills en toekomstverwachtingen als potentieel toekomstige Axxes Consultant.

Wij kijken er alvast naar uit!

– Het Axxes Team –

Deel dit artikel

LEER ONS BETER KENNEN

Maak alvast beter kennis met Axxes en onze bedrijfscultuur!

Vragen over het QA program?

Richt je tot recruiter Nicolas!

Blijf op de hoogte van nieuws en updates in de sector