Axxes IT Consultancy

Axxes opent kantoor in Gent

Axxes is een stabiele consultancy onderneming waar elke technische IT’er zijn weg vindt. De laatste jaren bouwden we een hooggeschoolde werknemerspopulatie uit van meer dan 300 consultants, actief bij meer dan 100 verschillende klanten. Na een succesvolle uitbouw van onze diensten in Vlaanderen en Brussel, drong de nood aan een uitvalsbasis in Oost/West-Vlaanderen zich op: Axxes Gent was born!

Dichter bij (nieuwe) medewerkers en klanten

Het kantoor zal dienen als uitvalsbasis voor onze consultants: De locatie is ideaal voor opleidingen, knowledge sharings, coachingsgesprekken of remote projectwerk.

Naast de interne mogelijkheden, is het ook dé kans om de dienstverlening naar onze klanten – gelegen in deze regio – te optimaliseren: Gerichte kennis, op het gewenste moment, op de juiste plaats.

Ownership, vorming en feel good, zullen centraal staan in dit nieuwe verhaal. Onze vertrouwde HR processen worden voortgezet in de nieuwe entiteit. Ze staan garant voor de gepaste carrièrepaden van ons (nieuw) talent!

Welkom in het MeetDistrict

Geboeid door dit verhaal? Benieuwd naar onze aanpak?
Steeds welkom op ons kantoor voor een kennismaking met onze consultants, projecten en cultuur. Feel free to step by at the MeetDistrict (Ghelamco Arena, Ottergemsesteenweg, 9000 Gent)!

Axxes kantoor MeetDistrict Gent

Ontdek onze jobs in Gent

Bekijk onze openstaande vacatures in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel

LEER ONS BETER KENNEN

Maak alvast beter kennis met Axxes en onze bedrijfscultuur!

Meeten in Gent?

We popelen om je hier uit te nodigen! Neem contact op met Roel en Nicolas en we leggen een afspraak vast.

Blijf op de hoogte van nieuws en updates in de sector