Axxes IT Consultancy

Axxes on Tour

Dagelijks werken meer dan 270 Axxes consultants aan uitdagende IT projecten bij verschillende klanten in de Benelux. De projecten waar zij aan werken zijn heel divers. Het gaat over verschillende domeinen: software development, infrastructuur, software testing, Project Management, data,… in verscheiden sectoren zoals automotive, media, HR dienstverlening en dat in nog eens verschillende soorten organisaties.

Elke dag geven onze consultants daar het beste van zichzelf. Benieuwd aan welke projecten onze consultants concreet werken en hoe hun project bij de klant eruit ziet?

Axxes on Tour

Met ‘Axxes on Tour’ gaan we op bezoek bij onze consultants op hun project bij de klant en laten we hen aan het woord: wat houdt hun project in, waar zijn ze juist mee bezig en wat is hun grootste uitdaging?

1. Aflevering 1 – Gert-Jan & zelfbeheer van medische data

Gert-Jan zit op project bij Health Connect waar hij verantwoordelijk is voor het full stack development van medische software voor artsen, ziekenhuizen en patiënten. Hij bouwt mee aan een website waar huisartsen en patiënten zelf hun medische data kunnen raadplegen. De beveiliging van deze medische data is daarbij heel belangrijk.

2. Aflevering 2 – Nick als ‘frontman’

Nick werkt als consultant bij Katoen Natie. Daar leidt hij als teamlead een team van Front End’ers om alle oude applicaties te vernieuwen zodat ze meer gebruiksvriendelijk zijn. De uitdaging is om dit op een overkoepelende manier te doen en het team zo simultaan mogelijk te laten werken.

3. Aflevering 3 – Kenneth bij De Persgroep Amsterdam

De apps en sites van De Persgroep hebben gemiddeld tienduizend lezers per minuut. Kenneth trok voor zijn project naar Amsterdam om daar met zijn team ervoor te zorgen dat lezers zo goed en snel mogelijk 24/7 nieuws kunnen lezen. Wat soms een grote technische uitdaging kan zijn, zeker voor een brede groep lezers (denk aan verschillende browsers, toepassingen voor slechtzienden,…) en bij ‘breaking news’.

En we doen nog veel meer! Wie weet een IT project voor jou?

We hebben tal van uitdagende projecten en opportuniteiten bij Axxes. Neem zeker eens een kijkje naar onze openstaande opportuniteiten of we gaan mee op zoek naar een passend project. Naast een interessant project kom je bij Axxes ook terecht in sterke bedrijfscultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel

LEER ONS BETER KENNEN

Maak alvast beter kennis met Axxes en onze bedrijfscultuur!

Op zoek naar een interessant project of hulp nodig bij een huidig project?

Neem contact op!

Blijf op de hoogte van nieuws en updates in de sector