Axxes IT Consultancy

20 jaar Axxes

1998. Apple introduceert de iMac, Intel lanceert de Celeron processor, MySQL wordt gereleaset, Erlang wordt open source. Bill Gates kreeg een taart in het gezicht, VMWare, Paypal en Google werden opgericht en ook Axxes zag het licht!

Op 19 februari 2018 vieren we ons 20-jarige bestaan. Een mooie gelegenheid om terug te blikken op het succesvolle parcours dat we de afgelopen jaren hebben afgelegd.

De start van Axxes

Start Axxes

In 1998 richt Freddy Goesaert Axxes op als startup consultancy organisatie. ICT Consultancy is in die tijd nog niet ingeburgerd. Maar met de Y2K-conversie voor de deur voelt Freddy de nood aan om bedrijven bij te staan in mogelijke problemen met de millenniumbug. Freddy vindt 10 consultants die tekenen bij Axxes. Zij starten een opleiding in RPG software-ontwikkeling op AS/400. Na de opleiding worden zij succesvol gedetacheerd bij klanten. Axxes is geboren!

ZO VADER, ZO ZONEN

De zaken gaan goed. In 2004 stappen zonen Benjamin en Jan Goesaert in het bedrijf. Benjamin gaat als accountmanager op zoek naar de juiste match tussen klant en consultant. Jan richt zusterbedrijf AT Recruitment op voor de werving- en selectie van IT profielen.

Axxes kantoor Entrepotkaai

Axxes verhuist in 2007 naar een groter kantoor aan de Entrepotkaai. Deze locatie verdubbelt in 2011 opnieuw in oppervlakte. Naast de groei van het aantal consultants, wordt ook ingezet op de uitbouw van een admin, HR en sales team. Een duidelijke keuze voor een kwalitatieve aanpak, gericht op het leveren van een uitstekende service naar klanten en medewerkers.

EEN MOOI PARCOURS

Gedurende 20 jaar is Axxes steeds blijven evolueren. Wat toen een team van 10 consultants was, is vandaag uitgegroeid tot een groep van bijna 300 professionals die elke dag het beste van zichzelf geven binnen Axxes en bij onze klanten.

Axxes promoot al van bij de start een open cultuur met Groei, Kwaliteit en Feel Good als bouwstenen. ‘IT IS ABOUT PEOPLE’ wordt gehanteerd als baseline. Voor ons geen holle woorden maar vooral een belofte. Ons Great Place to Work-certifcaat, De 7de Trends Gazellen nominatie, de uitbreiding in (internationale) projecten,… bewijzen dat ons ijzersterk DNA, ondanks onze groei, vandaag nog steeds bestaat. Deze lijn willen we de komende jaren verder doortrekken.

Het 20-jarige bestaan van Axxes werd onder de werknemers alvast goed gevierd!

Collage NYE 2018

Op de verjaardag zelf trakteerde Axxes met taart die door staff rondgebracht werd op de projecten van onze consultants:

YOU ARE GOLD

Via deze weg willen we iedereen bedanken die het succes van de afgelopen 20 jaar mee mogelijk heeft gemaakt. Iedereen die ons heeft geholpen het bedrijf te doen groeien: YOU are gold!

Het Axxes team

Deel dit artikel

LEER ONS BETER KENNEN

Maak alvast beter kennis met Axxes en onze bedrijfscultuur!

Deel uitmaken van de komende 20 jaar?

Neem een kijkje naar ons competentieoverzicht en openstaande vacatures! Of neem even contact op:

Blijf op de hoogte van nieuws en updates in de sector