Axxes IT Consultancy

Axxes traineeships

Jaarlijks zet Axxes verschillende intensieve Traineeships op om afstuderende high potentials op een vlotte manier klaar te stomen voor het werkleven. Dit jaar vormt daar zeker geen uitzondering op! In 2021 zullen er 3 tracks doorgaan: het Software Development Traineeship, het QA Program of het Open Source traineeship, waar we van jou een volwaardige consultant maken in no time. Interesse gewekt, technisch gepassioneerd en studeer je af in 2021? Aarzel dan niet om verder te lezen!

YOUNG GRADUATES OPLEIDINGEN BINNEN AXXES

Software Development traineeship

Axxes Software Development Traineeship 2021

Op zoek naar een kickstart in IT consultancy als Software Engineer? Tijdens het Traineeship dat doorlopend zal doorgaan vanaf midden augustus tot eind september 2021, brengen Axxes Senior Consultants en Competence Coaches je de nieuwste technologieën bij met een focus op één van onze 2 tracks: Java/ .NET.

We zoomen in op zowel hedendaagse technologieën binnen software engineering alsook databases, cloud development en soft skills. Alles wat je nodig hebt om succesvol aan de slag te gaan op je eerste project bij de klant!

Kom tijdens de digitale infosessies alles te weten over het Traineeship. Maak kennis met de competence coaches en de trainees van vorige jaren. Schrijf je in:

Lees hier meer over het Software Development Traineeship

QA Program

QA Program

Eerder sterk analytisch bezig en wil je een specialist worden bij het zoeken naar kwetsbare punten in de code? Software Testers vormen een belangrijke schakel binnen het development proces aangezien ze kritisch kijken naar processen, code optimaliseren en de kwaliteit van de applicatie bewaren. Hoogstaande IT-projecten verdienen sterke codebewakers. Dit Quality Assurance Program bereid je dan ook helemaal voor op een carrière als Software Automation Tester.

Lees hier meer over het QA Program

Open Source Traineeship

Open Source Traineeship 2021Heb je een sterke interesse in Linux omgevingen? Ervaring in het deployen van jouw code op de cloud? Zie jij jezelf een carrière als DevOps Engineer starten? Via het Open Source Traineeship leveren we DevOps, Linux & Open Source engineers af die voeling hebben met ‘infrastructure as a code’ en kennis hebben van deployments.

 

Lees hier alles over het Open Source Traineeship

Ontmoet ons op de jobbeurzen!

Binnenkort alvast even kennismaken? Hier vind je een overzicht op welke beurzen Axxes aanwezig zal zijn.

Vragen over onze traineeships?

Dan moet je bij onze recruiter Quinten zijn, hij beantwoordt je vragen met plezier!