Axxes IT Consultancy

Axxes Software Development Traineeship

EEN IDEALE KICKSTART IN IT CONSULTANCY

Het Software Development Traineeship bij Axxes stoomt schoolverlaters klaar voor een job als IT Consultant. Tijdens het Traineeship dat doorlopend zal doorgaan vanaf eind augustus tot begin oktober 2018, brengen Axxes Senior Consultants en externe coaches de nieuwste technologieën in Java en .NET bij. We zoomen in op Front-End, Back-End en databases en specialiseren je verder binnen het Entity Framework, Spring MVC, Scrum, JavaScript, Angular, ReactJS,… Alles wat young graduates nodig hebben om aan de slag te gaan op eerste projecten bij de klant!

Naast theorie, praktische cases, worden ook presentatie- en interpersoonlijke skills bijgebracht. Alles om Juniors helemaal inzetbaar te maken als een volwaardige ICT Consultant bij verschillende grote Belgische ondernemingen en multinationals.

Axxes Software Development Traineeship

Waarom een traineeship?

We geloven sterk in schoolverlaters maar we zien toch steeds een afstand tussen de academisch opgebouwde kennis en het niveau dat noodzakelijk is om projectmatig en zelfstandig op IT projecten te kunnen werken binnen bedrijfsomgevingen. Om dit verschil te verkleinen investeert Axxes al jaren in een development track waar onze young professionals de zaken voorgeschoteld krijgen, meer vanuit een praktisch oogpunt. Zo bereiden we onze consultants voor op het echte werk.

Waarom een job in consultancy?

Consultancy geeft je de kans om gevarieerde projecten in nieuwe omgevingen op je te nemen. Op die manier kan je dus op korte termijn al heel wat ervaring opdoen! Een project duurt doorgaans zo’n 3 maanden tot 1 jaar bij grote bedrijven in Vlaanderen en Brussel. Onze Account Managers nemen mee in welke technologieën en omgevingen jij graag aan de slag wil gaan, en gaan zo op zoek naar een passend project waar jij je ten volle kan ontwikkelen!

Ontdekken of consultancy iets voor jou is? Lees 5 tekenen waarom jij een geboren consultant bent.

Tevreden trainees en klanten

“De training die we krijgen voelt veel nieuwer en recenter aan, voelt meer up-to-date aan dan de stof die we leren op school. Ik ben van plan om uit te groeien tot een volwaardige Back End Developer en ik ben ervan overtuigd dat het traineeship een zeer grote meerwaarde zal zijn om dat doel te bereiken”

– Nick, ex-trainee Java

“Het traineeship is zeer diepgaand in vergelijking met de schoolervaring. Het is ook heel interessant dat we les krijgen van consultants die in de field veel ervaring hebben opgedaan en daarover ook verhalen kunnen vertellen.”

“Axxes zorgde dankzij hun kwalitatief software development traineeship voor medewerkers die direct inzetbaar waren en een grote meerwaarde betekenden tijdens het ontwikkelingstraject.

– Jan Buelens, Software Manager Remmicom

Een inkijk in het traineeship

Lichting 2018 filmde zelf hun traject met GoPro’s, dit is het resultaat:

Op het programma:

Coding6 weken deep-dive in de nieuwste technologieën
Intensieve trainingen binnen de nieuwste technologieën in Java of .NET. Op het menu staan onder andere Spring, Angular, Mongo DB, Hibernate,… & many, many more!
Icon_rewardExcellent mentors
Coaching door Axxes senior consultants themselves en externe pro’s in Java en .NET.
Das_IconKick-ass first project!
Na het traineeship zijn onze trainees helemaal klaar voor eerste projecten bij één van onze klanten!
Technologieën die aan bod komen - programma onder constructie
JAVA: Spring, MVC Java, PRO Java, Hibernate, JPA, Soap
.NET: C#, ASP.Net, .Net MVC, LINQ, Entity, Docker
FRONT END: Javascript, Angular, React, HTML, CSS
BIG DATA: MongoDB

Geïnteresseerd? Blijf op de hoogte!

Ieder jaar gaan we weer op zoek naar jong IT geweld. In april gaan de infosessies door voor het volgende traineeship dat van start zal gaan in augustus 2019. Blijf op de hoogte:

Gelukt!

We houden je op de hoogte.


Vragen over het traineeship?

Neem contact op met recruiter Nicolas!