Axxes IT Consultancy

Axxes Software Development Traineeship

EEN IDEALE KICKSTART IN SOFTWARE CONSULTANCY

Het Software Development Traineeship bij Axxes stoomt schoolverlaters klaar voor een job als Java/.NET Consultant. Tijdens het Traineeship dat doorlopend zal doorgaan vanaf eind augustus tot begin oktober 2019, brengen Senior Consultants binnen Axxes hedendaagse en opkomende technologieën in Java en .NET bij. We zoomen in op Front-End, Back-End en databases en specialiseren je verder binnen het Entity Framework, Spring, Scrum, JavaScript, Angular, Azure, AWS,…

Naast theorie, praktische cases, worden ook presentatie- en interpersoonlijke skills bijgebracht. Alles om young grads helemaal inzetbaar te maken als een volwaardige Java of .NET Consultant bij verschillende grote Belgische ondernemingen en multinationals.

Axxes Software Development Traineeship

Waarom een traineeship?

We geloven sterk in het potentieel van schoolverlaters maar we zien toch steeds een afstand tussen de academisch opgebouwde kennis en het niveau dat noodzakelijk is om projectmatig en zelfstandig op IT projecten te kunnen werken binnen bedrijfsomgevingen. Om dit verschil te verkleinen investeert Axxes al 9 jaar in een development track waar onze young professionals de zaken voorgeschoteld krijgen, meer vanuit een praktisch oogpunt. Zo bereiden we onze software trainees voor op het echte werk.

Waarom een job in consultancy?

Consultancy geeft je de kans om gevarieerde projecten in nieuwe omgevingen op je te nemen. Op die manier kan je dus op korte termijn al heel wat ervaring opdoen! Een project duurt doorgaans zo’n 8 maanden tot 1,5 jaar bij grote bedrijven in Vlaanderen en Brussel. Onze Account Managers nemen mee in welke technologieën en omgevingen jij graag aan de slag wil gaan, en gaan zo op zoek naar een passend project waar jij je ten volle kan ontwikkelen!

Tevreden trainees en klanten

“De training die we krijgen voelt veel nieuwer en recenter aan, voelt meer up-to-date aan dan de stof die we leren op school. Ik ben van plan om uit te groeien tot een volwaardige Back End Developer en ik ben ervan overtuigd dat het traineeship een zeer grote meerwaarde zal zijn om dat doel te bereiken”

– Nick, ex-trainee Java

“Axxes zorgde dankzij hun kwalitatief software development traineeship voor medewerkers die direct inzetbaar waren en een grote meerwaarde betekenden tijdens het ontwikkelingstraject.”

– Jan Buelens, Software Manager Remmicom

Een inkijk in het traineeship

Lichting 2018 filmde zelf hun traject met GoPro’s, dit is het resultaat:

Op het programma:

Coding6 weken deep-dive in de nieuwste technologieën
Intensieve trainingen binnen de nieuwste technologieën in Java of .NET. Op het menu staan onder andere Spring, ASP.NET MVC, Angular, Mongo DB, Azure, AWS, Docker, … & many, many more!
Icon_rewardExcellent mentors
Coaching door Axxes senior consultants themselves
Das_IconKick-ass first project!
Na het traineeship zijn onze trainees helemaal klaar voor eerste projecten bij één van onze klanten!
Technologieën die aan bod komen - programma onder constructie
JAVA: Spring, Hibernate, Pro Java, Spring Security, Linux, Events & threading, Microservices, JPA, MongoDB, …
.NET: LINQ, C#, Entity framework, ASP.NET MVC, TPL, Monitoring & logging, Rich UI Development, Docker,...
FRONT END: JavaScript, Angular, React, HTML, CSS, Vue.js, …
CLOUD: AWS, Azure

Ik ben overtuigd! Wat nu?

Ga dan met ons de uitdaging aan en stuur zo snel mogelijk je CV naar Nicolas Van Driessche (nicolas.vandriessche@axxes.com). Hij nodigt je graag uit voor kennismakingsgesprek.

Gelukt!

We houden je op de hoogte.

Vragen over het traineeship?

Neem contact op met recruiter Nicolas!