Waarom vast?

Bij Axxes kies je voor mee werken aan high-end projecten en dit binnen verschillende complexe omgevingen. Naast het juiste project kom je bij Axxes terecht in een gepassioneerde groep. Axxes is meer dan IT! IT is about people.

Toffe collega's, top ondersteuning

Axxes heeft een zeer ruime groep eigen consultants, ieder actief binnen een specifiek competence center. Lees hier wat zij erover denken.

 • “Ik werkte samen met Axxes consultants, die me inspireerden om er zelf één te worden. Nu 5 jaar later ben ik, dankzij de steun van Axxes om te groeien, de consultant geworden die dagdagelijks klanten en collega’s inspireert. Dit met de sterke Axxes identiteit die staat voor expertise & enthousiasme.”

  Gert Guttig

  Gert Guttig,
  Project Manager/System Engineer

 • “Samen met Axxes heb ik ondertussen al een mooi carrièrepad bewandeld. Uitdagende projecten, hoogwaardige opleidingen, formele en informele evenementen zorgen ervoor dat ik elke dag weer met een glimlach naar het werk kom.”

  Mathias Bruggeman

  Mathias Bruggeman,
  System/Network Engineer

 • “De ijzersterke opleiding die ik heb mogen genieten is reeds succesvol in de praktijk getest. Toch blijft Axxes nog steeds aanmoedigen om mezelf te overstijgen door nieuwe opportuniteiten en uitdagingen te bieden. Axxes heeft niet enkel vertrouwen maar geeft mij dit ook.”

  Bart Gevaert

  Bart Gevaert,
  Junior .NET Developer

FACTS & FIGURES OVER AXXES

95%
1/2
+3000
94%
310
21

Axxes Academy

Axxes zet in op opleiding. Kiezen voor Axxes, is kiezen voor permanent bijleren.

https://axxes.com/wp-content/uploads/2018/08/Competence_Center_Weekend_Java_Axxes.jpg
https://axxes.com/wp-content/uploads/2016/01/AxxesCCWeekend_20150919_151230_LQ.jpg
https://axxes.com/wp-content/uploads/2019/05/Haxx_2018.jpg
https://axxes.com/wp-content/uploads/2016/01/LightingTalks.jpg

Competence centers

Kennis delen = impact vermenigvuldigen! De interne competence centers zijn ons laboratorium voor knowledge sharing in de nieuwste technologieën. Axxes heeft heel wat expertise in huis. In de competence centers, die gedurende het hele jaar doorgaan, delen collega’s hun kennis met elkaar.

Opleiding en certificering op jouw maat

Opleiding is noodzakelijk, certificering meer dan een plus! Daarom leiden we je binnen de Axxes Academy op tot een volwaardig expert in je vakgebied. Op basis van je specifieke interesses, tekenen we samen een persoonlijk opleidingsplan uit.

Begeleiding van competence coaches

Bij Axxes kom je terecht in een competence center binnen je competentiedomein. Meteen de collega’s om je heen met de juiste expertise. Samen met hen versterk je je kennis. En met je competence coach aan je zijde geef je vorm aan je carrièrepad.

Conferenties

Bijbenen in de technologische (r)evoluties? Hoor het uit eerste hand van topsprekers. Check je in en laat je inspireren tijdens conferenties die ertoe doen - NDC, DDDEurope, Techorama, Devoxx …

Haxx

In 2018 startten we met Haxx, onze conferentie van eigen kweek. Met diverse sessies gegeven door collega's binnen elk competence center gecombineerd met talks binnen soft skills, is het de ultieme kruisbestuiving.

Feel good

Axxes is veel meer dan alleen IT. Consultancy staat ook voor een aangename sfeer. Af en toe zot, altijd fun! Leer je collega’s beter kennen via events o.a. shortski, family day, sportieve challenges, nieuwjaarsevent, TGIF drinks,… -where colleagues become friends-

https://axxes.com/wp-content/uploads/2019/05/Groepsfoto-Axxes-Ski-2019.jpg
https://axxes.com/wp-content/uploads/2018/08/Axxes-Family.jpg
https://axxes.com/wp-content/uploads/2018/08/mont_ventoux_Axxes.jpg
https://axxes.com/wp-content/uploads/2019/05/Fijne-feesten-2018.jpg

SELECTIEPROCEDURE – WAT KAN JE VERWACHTEN

Onze procedure bestaat standaard uit drie stappen. Voldoende tijd en ruimte creëren is cruciaal om uit te maken of we professioneel bij elkaar passen. Doorheen het proces blijven we on top zodat je vragen steeds hun weg vinden.

1

Verkennen

In dit gesprek proberen we een zo goed mogelijk eerste beeld te krijgen van jouw ervaringen, je persoonlijkheid en de motivatie om als consultant aan de slag te gaan. We luisteren naar je interesses en ambities en vertellen zelf meer over Axxes. We overlopen een aantal projecten en bekijken welke mogelijkheden er voor jou zijn. We staan stil bij onze waarden en bedrijfscultuur, hoe we georganiseerd zijn, maar ook wat we van jou verwachten.

2

Verdiepen

De voorbereiding van het tweede gesprek start bij het invullen van een -van thuis uit- persoonlijkheidsvragenlijst. De resultaten hiervan worden op kantoor verder besproken. Een van onze Competence Coaches zal een technische screening uitvoeren. Een juist beeld van je capaciteiten krijgen is cruciaal als we jouw carrière willen laten evolueren. Het is echter geen eenrichtingsverkeer. Als consultant bij Axxes vertelt de competence coach graag hoe hij werken bij Axxes ervaart.

3

Concretiseren

Een laatste stap is een ontmoeting met Benjamin, zaakvoerder bij Axxes. Benjamin is oprecht geïnteresseerd in jou, je capaciteiten en hoe we samen kunnen werken. Voor jou kan dit gesprek de bevestiging zijn dat binnen Axxes overal dezelfde drive aanwezig is. Indien dit gesprek succesvol verloopt, volgt er een contractvoorstel en maken we de samenwerking concreet.

Contacteer onze recruiters

Roel, Margo, Nicolas, Jolien en Quinten staan klaar om jouw talent een plaats te geven. Contacteer hen gerust voor een gesprek.

Roel Van Heurck

Roel Van Heurck

Margo Natadiredja

Margo Natadiredja

Nicolas Van Driessche

Nicolas Van Driessche

Jolien Lembrechts

Jolien Lembrechts

LEER ONS BETER KENNEN

Maak alvast beter kennis met Axxes en onze bedrijfscultuur!

Axxes is een Best Workplace!

Werken bij één van de beste werkplekken van België?

Axxes is een Best Workplace!

Tijdens de Great Place to Work Awardshow 2020 werden we verkozen tot de 4e beste werkplek van België. Bekijk 12 redenen wat Axxes zo uniek maakt!

Meer informatie

Blijf op de hoogte van nieuws en updates in de sector